Kezdőlap Labdarúgás Tenisz Sportlövészet Kosárlabda Kézilabda Természetjárás Tömegsport Kapcsolat TAO Elnökség New page

Hírek

U11-es kosárlabda bajnokság

Ma elkezdődött az u11-es kosárlabda bajnokság. A Kvse kosárlabda  szakosztály utánpótlása Petrák Richárd vezérletével képviseli Komárom  városát. Az első mérkőzésen a tavalyi bajnoktól vereséget szenvedtünk,  de a másodikon szépítettek a srácok és 62-30 arányban legyőzték a  Tatabányai Kodály Z. Ált. Iskola csapatát. Folytatás dec.17-én Tatán.  Hajrá Kémények!  Büszkeséggel tudatjuk  Az idei év Komárom Szuperbajnoka címet ( több sportág képviselői  közül), a KVSE kosárlabda szakosztály fiatal játékosai nyerték el! A  szurkolóink tudják, a tavalyi év csapata díjat a Kvse Kémények nyerte el,  a dicsőség hadjárathoz inmáron fiataljaink is csatlakoztak! Gratulálunk a  srácoknak és az edzőknek , a kitartó munka meghozza az  eredményét.....Köszönjük az egész kosárlabda család nevében! Hajrá  Kvse! Hajrá Kémények!  KVSE Kémények - Százhalombatta KSE  91 - 51

Egy kis történelem

A komáromi kosárlabda jelentős történelmi múlttal rendelkezik  városunkban, elég csak a korábbi  női nb1 -es csapatra, vagy a az nb2-es bajnokságban versenyző férfi és  női csapatokra gondolni. A ma már szenior kosárlabdázók, olyan elismert szakemberek  segítségéve tanulhattak mint Bíró   György. Az elmúlt évtizedekben a komáromi kosárlabda , árnyéka volt korábbi   történelmi múltjának, a versenyszintű kosárlabda gyakorlatilag éveken keresztül szünetelt. A „dobd a kosárba” utánpótlásképző program 2013. novemberében indult  el Komáromban a Dózsa György általános iskola tornatermében, az Országos Kosárlabda  Szövetség támogatásával   és a megyei Kosárlabda Szövetség segítségével.  A program általános iskolás gyermekek részére lett meghirdetve, első és  második osztályos lányoknak és fiúknak vegyesen, 47 fővel zártuk a tavalyi idényt. A 2014/15 szezont a Pest megyei és a Komárom - Esztergom megyei  bajnokságban is megnyertük.

Ismét bajnok a Kémények

Május 21-én megvédte bajnoki címét a KVSE Kémények csapata, a Pest Megyei Kosárlabda Bajnokság első helyezettje a KVSE KÉMÉNYEK  csapata lett! A Komárom megyei felnőtt bajnokságban Esztergom ellen dől el sikerül-e a címvédés. A bajnoki döntő első felvonását magabiztos győzelemmel  zárta a Kémények csapata hazai pályán. Az Esztergom legyőzésével történelmi tettet hajt végre a 2015-ös év  csapata címmel is büszkélkedő KVSE Kémények. A bajnokcsapat tagjai: Szentirmay Péter, Szentirmay András, Konta  Balázs, Petrák Richárd, Horváth Zoltán, Török Viktor, Beke Dezső,  Juhász Márton, Horváth Gergely, Nagy Dániel, Fülöp Zsolt, Varga Tamás, Petrik Tamás, Radics Tamás és Drobny Balázs.
© Komárom Városi SE 2016
Kosárlabda
Galéria Csapatok Edzések Szakmai stáb Utánpótlás