Komárom Városi SE 1947
© Komárom Városi SE 2016 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Kézilabda

NB II. Női felnőtt mérkőzés

Dorog-KVSE

22-23 (8-10)

2017. április 1. Komárom: Véber, Reményi 3, Musitz,, Horváth 7, Fehér 7, Varga 1, Gyurkovits 2, cserék: Liszkai, Koppán 1, Farkas, Pohlmüllner 2, Györfi Nem a legjobb jelekkel érkeztünk Dorogra. Sajnos többen munkahelyi és egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak a csapattal tartani. A mérkőzést egy perces néma tiszteletadással kezdtük kapusunk Halasi Kinga elhunyt édesanyja emlékére. A mérkőzést egy Varga góllal kezdtük. Védekezésünk Koppán és Musitz vezérletével jól működött, kapuban Véber lehúzta a „rolót”. Támadásunkban türelmesen, gólhelyzetig kidolgozva Fehér és Horváth volt eredményes. Első 15 percben 7 gólt lőttünk és csak 2 gólt kaptunk. Sikerült megakadályozni a Dorog gyors indulásait, a felállt védelmünket nem tudták feltörni. A az első félidő vége felé próbáltuk lassítani a játékot, sajnos fáradtság miatt sok pontatlanság csúszott a játékunkba. Ezt a dorogi csapat ki is használta. Ennek ellenére 2 gólos előnnyel mentünk ki a szünetre. A szünet után ledolgozta hátrányát a Dorog 12-12-nél Varga irányításával előbb Horváth, majd Fehér és Pohlmüllner lőtt gólt. Kapuban Véber ziccereket fogott. A második félidő második felében már fáradtság jelei mutatkoztak a lányokon. De egy-egy jó egyéni megoldással Reményi betörésből, Koppán indulásból, Gyurkovits beállóból volt eredményes. Többször is eldönthettük volna a mérkőzést, de egy-egy buta hiba miatt az utolsó másodpercekig kérdéses volt a mérkőzés kimenetele. Végre egy csapatként küzdve, mindenki szívét lelkét kitette ezért a győzelemért.

NB II. Női felnőtt mérkőzés

KVSE- TSC 

26-31

2017. március 26. Komárom: Véber, Reményi 1, Musitz, Varga, Horváth 9, Fehér 7, Gyurkovits 3, Csere: Halasi, Koppán 2, Pohlmüllner 3, Szikszai 1, Lehotska, Simonek, Győrfi, Kihasználtuk a 2 hét szünetet SZESE elleni edzőmérkőzéssel készültünk a soron következő bajnoki mérkőzésünkre. A mérkőzést jól kezdtük, támadásainkat góllal fejeztük be. Nem tudta kihasználni az ellenfél a gyorsaságát. A folytatásban becsúszott hibáinkból a Tatabánya gyors támadásból sok gólt lőtt. Támadásunk akadozott, ötlettelen volt. Egy-két kedvezőtlen bírói ítélet is borzolta a kedélyeket. Sokszor mindennel foglalkoztunk csak a játékkal nem. Ez megbosszulta magát. A különbség a két csapat között 9 gólra nőtt. Időkérés során rendeztük sorainkat. Kapuban Halasi jól védett a bal oldalunk /Horváth, Fehér/ sorra ontotta a gólokat. 3 gólra is feljöttünk. Lehetőségünk is volt még közelebb jönni a Tatabányához, de 1-2 eladott labda megpecsételte a sorsunkat.

NB II. Női felnőtt mérkőzés

Szent István-Kvse

30-27

2017. március 12. Komárom: Véber, Reményi, Farkas, Varga 5, Horváth 8, Fehér 8, Gyurkovits 2, Csere: Halasi, Koppán 3, Lehotska, Simonek, Csató, Musitz, Szikszai 1, Győrfi, Milotai, Annak ellenére, hogy ősszel magabiztosan vertük az ellenfelünket tudtuk, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk. Előző fordulóban listavezető Salgótarjánt verte idegenben a pesti csapat. Tudtuk azt, hogy ellenfelünk 60 percen át futni, fog és könyörtelenül kihasználja hibáinkat. Erre készültünk a héten. Vasárnap déli mérkőzést álmosan dekoncentráltan kezdtük. Nagyon sok technikai hibánk ellenére sokáig vezettünk. Szerencsére kapuban Véber jól védett,illetve támadásainkat Horváth, Fehér gólerős játékának és Varga eredményes játékszervezésének köszönhettük. A fiatal,lelkes ellenfél hatalmas iramot diktált de a játékukban sok hiba csúszott. A második félidő derekán támadásainkat gyorsan fejeztük be és rengeteg eladott labdánkból az ellenfél gyors és könnyű gólokat lőtt. Az időkérés sem használt. Játékunkban sok hiba csúszott. Nem tudtuk megakadályozni a Szent István gyors támadásait. Már a második mérkőzésünket veszítjük el a végjátékban. Sajnos ezen a mérkőzésen nyoma sem volt az elmúlt hetek magabiztos, jó játékának. Korábbi hírek: 1  - 2  - 3  - 4  

HÍREK